Hengissä ollaan!
hakemistoon

10.4.1997 - Kulunut vuosi on ollut melkoista höykytystä yhdistyksellemme. Ennen aktiivisista ihmisistä on tullut vähemmän aktiivisia ja ennen vähemmän aktiivisia ihmisiä on hävinnyt tyystin. Koko lehden ja yhdistyksen pyörittäminen on väkisinkin kasautunut henkilöiden harteille joilla on paljon muitakin kiireitä - töitä, opintoja, perhevelvotteita.

Asiaa ei ole tehnyt yhtään sen helpommaksi se tosiasia, että Amigan tilanne hetkellisestä nousustaan huolimatta kääntyi taas laskuun Escomin konkurssin myötä. Moni on tyytynyt vain katselemaan ja odottelemaan tai vaihtanut kokonaan maisemia, mikä on väkisin näkynyt myös Suomen Amiga-käyttäjät ry:n toiminnassa, lähinnä toiminnan puutteena.

Mutta nyt on uusi vuosi ja uudet kujeet. Amiga näyttää saavan pian uuden omistajan, Sakun organisaatioita on uudistettu ja oikeastaan vain lisää kirjoittajia kaivattaisiin, eikä kiintolevyrikko ole lannistanut toivettamme kunnollisesta WWW-palvelusta. Taas kerran uudessa osoitteessa yritämme uudelleen. Palautetta kaivataan.

Terveisin,

Janne Sirén