Päivän namupalat
hakemistoon

YAM (Yet Another Mailer)

4.9.1997 - Simo Koivukoski

(kuva)

YAM on erittäin monipuolinen email-ohjelma. Perustoimintojen (luku, kirjoitus, poisto, vastaus ja eteenpäinlähetys) lisäksi siitä löytyy osoitekirja, sekä UUencode- ja MIME-tuet. YAM tukee myös ARexxia. Uuden postin tuloilmoituksen saa tehtyä myös ulkoisella ohjelmalla. Itselläni jbplay soittaa hyvälaatuisen 8SVX-samplen, joka kertoo: "You have new mail waiting...". :-)

(kuva)

Eri toiminnot jaettu omille sivuilleen. On tulevat, lähtevät, lähetyt ja varasto. Varastoon voi lisätä omia sivuja ja tulevat postit voidaan suodattaa menemään niille sivuille. Esim. eri postituslistat voidaan jakaa omille sivuille.

(kuva)

UUencode ja MIME ovat helppokäyttöisiä. Niille voi myös asettaa omat tapahtumat sen mukaan miten tiettyjä tiedostoja haluaa käsitellä.

(kuva)

Myös omien tiedostojen liittäminen viestiin on helppoa. ASL-requesterilla vain valitaan haluttuja tiedostoja ja YAM hoitaa loput.

YAM vaatii vähintään megan muistia, AmigaOS 2.0:n (2.1 tarvitaan jos halua käyttää Suomi-localea) ja MUI 3.3:n. Internet-yhteyden pitää olla AmiTCP-yhteensopiva (AmiTCP, Miami tai TermiteTCP).