Päivän namupalat
hakemistoon

HPY Rahastaa

19.1.98 - Jari Karjalainen

Kirjoittajan tai ohjelmantekijän mielipiteet HPY:n hinnoittelusta eivät välttämättä vastaa Suomen Amiga-käyttäjät ry:n tai sen jäsenten mielipiteitä.

HPY:n 1.11.97 muuttunut laskutus aiheutti monelle internautille kasvavaa lovea lompakkoon, ohi olivat taivaallisen edullinen yksi sykäys/puhelu (iltaisin ja viikonloppuisin). Tällä hetkellä tilanne on se, että iltaisin ja viikonloppuisin puhelu kannattaa katkaista 30 minuutin jälkeen, ja mahdollisesti soittaa uudelleen. Mutta tukka hulmuten surffaillessa vain moinen 30 minuuttia saattaa hurahtaa ihan huomaamatta. Onneksi taas kerran amigisti löytää sopivan ohjelman avukseen.

HPY Rahastaa on Miamin kanssa käytettävä ohjelma, joka odottaa taustalla annetun ajan, minkä jälkeen kysytään halutaanko katkaista linja ja soittaa palveluntarjoajalle uudestaan.

(kuva)

Jotta HPY Rahastaa käynnistyisi automaattisesti Miamin mennessä online-tilaan, kerro Miamin Events-sivulla Online-kohtaan hpy.miami. Samaisessa hpy.miami -tiedostossa voidaan myös määritellä aika jonka HPY Rahastaa odottaa ennen kuin ehdottaa linjan katkaisua. Oletuksena on 30 minuuttia.

(kuva)

Jos haluat että HPY Rahastaa lopetetaan aina kun Miami siirtyy offline-tilaan, kirjoita sekä Active- että Passive Offline -kenttiin quit.hpy.

(kuva)

HPY Rahastaa voidaan lopettaa myös Workbenchistä käsin, valitsemalla Lisätoiminnot (Tools) -valikosta Lopeta HPY Rahastaa. Ah, voisipa todellisessa elämässä valita jostain samanlaisen toiminnon...

HPY Rahastaa vaatii AmigaOS 2.0:n tai uudemman, rekisteröidyn Miamin ja ARexxin käynnissä.