Päivän namupalat
hakemistoon

IB2Mozilla

28.1.98 - Simo Koivukoski

(kuva)

Tämä pieni korjaus vaihtaa IBrowse 1.12 (AmigaOS 3.0) -tunnisteen muotoon Mozilla/4.x (IB AmiOS 3.0). Jotkut paikat netissä eivät osaa tarkistaa selaimestasi muutakuin että siitä löytyy Mozilla-identify. Tämän vuoksi esim. IBrowsea ei ole voinnut käyttää sellaisilla sivuilla, vaikka se muuten toimisi. Yleensä saattaa olla nopeampaa vaihtaa IBrowsen tunniste Mozillaksi, kuin odottaa että paikan ylläpitäjä lisäisi IBrowse-tunnisteen toimivien listaan.

Jotta voit asentaa Mozilla-korjauksen IBrowseen, sinulla pitää olla rekisteröity IBrowse 1.12a, jossa on European SSL Patch 14.2 asennettuna. Kelpaavan tiedoston koko on 384232 tavua. Periaatteessa muokkaamalla asennusscriptiä voit antaa IBrowsen tunnisteeksi mitä tahansa, kunhan se on 19 merkkiä pitkä. Todennäköisesti Mozilla-tekstillä saat kuitenkin parhaimman yhteensopivuuden eri paikoissa.

IB2Mozilla on emailwarea ja vaatii rekisteröidyn IBrowse 1.12a:n European SSL Patchilla 14.2:lla, reqtools.libraryn, rexxsupport.libraryn ja rexxreqtools.libraryn.