Päivän namupalat
hakemistoon

FastIPrefs

31.3.98 - Manu Pärssinen

FastIPrefs korvaa Workbenchin WBPatternin ainakin oman kokemukseni mukaan huomattavasti mukavammalla vaihtoehdolla. Nimensä mukaan se nopeuttaa WB:n taustakuvien päivittymistä, ja myös puolittaa niiden käyttämän muistin määrän (CGX:llä), sekä remappaa kuvien paletin huomattavasti paremmin kuin WB:n oma IPrefs. CyberGraphX:ia varten on jopa oma Truecolor-optio.

Ohjelma tarjoaa myös muita ominaisuuksia, sillä pystyy mm. lukitsemaan paletin värit 4-7 (MagicWB), jolloin MagicColoursin voi poistaa käytöstä. FastIPrefs korvaa myös joitain muita patcheja, sillä ohjelman FullWB-optio (joka on vakiona käytössä) poistaa WB:n yläpalkin. Kun hiiren liikuttaa ruudun ylälaitaan, palkki ilmestyy näkyviin. Tämäkin ominaisuus toimii paremmin kuin muut vastaavat näkemäni.

Dokumentin (aika heikko sellainen) mukaan ohjelmaa on testattu Cybervisionilla, jolla minäkin sitä olen nyt jonkun aikaa käyttanyt ongelmitta, sekä Piccololla, Spectrumilla, Retinalla, Merlinilla ja tietenkin myös ilman mitään grafiikkakorttia.