Vuosikokous 2007 -lähestymisopas
hakemistoon

Tämä opaste on koottu helpottamaan vuosikokouspaikan löytämistä. Seuraava kuvasarja havainnollistaa reitin rautatie/linja-autoasemalta Oulun seudun ammattiopiston Aikuis- ja työpaikkakoulutusyksikköön (linkin takana on myös yksikön oma karttalinkki sivun alaosassa) Uusikatu 2:een. Omalla autolla tulevat voivat halutessaan siirtyä kohtaan "Pian perillä", joka tarkentaa reitin Heikinkadulta kokouspaikkaan. Pienestä kuvasta klikkaamalla saat isomman kuvan.

Oulun tarkemman kartan löydät mm. Oulun seudun karttapalvelusta. Voit hakea kokouspaikkaa osoitteella Uusikatu 2. Paikallisen bussiyhtiön, Koskilinjat Oy:n, sivuilta saat tietoa mm. hinnoista, aikatauluista ja reiteistä. Bussilla liikkumista voit suunnitella etukäteen myös suhteellisen toimivan Linjakas-reittipalvelun avulla.

Kävellen rautatie- tai linja-autoasemalta

Kuva on otettu Oulun rautatieaseman edestä Ratakadun puolelta, nuoli kohti Hallituskadun alkupäätä, jonne myös linja-autoasemalta keskustan suuntaan poistuessasi suunnilleen saavut. (Hallituskadun reitti on ehkä selkein ja turvallisin, joten hyödynnämme sitä tässä.)

Linja-autoasemalta keskustaan pyrkiessäsi putkahdat asematunnelista Hallituskadun alkupäähän. Rautatieasemalta saapuvat tulevat kuvasta katsottuna oikealta. Vasemmalla häämöttää Soneran rakennus ja kuvan ulkopuolella Oulun pääposti. Jatkamme Hallituskatua suoraan.

Ensimmäinen ylitettävä katu on Koulukatu, jonka varrella vasemmalla oli vanha kokoustilamme Pakkahuoneenkadun ja Koulukadun kulmassa...

...eli tuolla noin, katse vasempaan päin. Pyyhkäiskäämme nostalgian kyynel silmäkulmistamme ja jatkakaamme missiotamme pitkin Hallituskatua.

Seuraava poikkikatu on Mäkelininkatu. Jatka suoraan, ohi Taide ja Kehys Pekkalan putiikin.

Tadaa, saavumme Hallituskadun ja Uusikadun risteykseen. Kokouspaikka häämöttää kulman takana oikealle, joten monot siihen suuntaan ja menoksi. Voit myös ylittää Uusikadun tästä kohdasta ja jatkaa suojatien jälkeen oikealle SpecSaversin edestä.

Näkymä suojatien ylitettyäsi, katse oikeaan, ja kokoustila alkaa jo lähestyä. Jatketaan pitkin Uusikatua.

Uusikadun päähän pääsee tunnelista edessä häämöttävän talon läpi. Rakennuksen katolla on tuttu Helsingin Sanomien logo, joka saattaa auttaa etäämmältä suunnistamista.

Siellähän se tunneli pilkistää, joten siitä vain läpi.

Tunnelin takana on suojatie yli Linnankadun, joten jatkamme siitä suoraan eteenpäin.

Pian perillä

Saavumme Heikinkadun ja Uusikadun kulmaukseen, jossa vasemmalla sijaitsee Kuntokeskus Sats osoitteessa Heikinkatu 5. Sekä autolla että kävellen/pyörällä suunnistavat jatkavat tästä pihakaduksi muuttunutta Uusikatua pitkin oikealle...

...Satsin oranssien ikkunoiden jäädessä vasemmalle. Edessä talon kulmauksessa näkyykin jo Oulun seudun ammattiopiston sininen kyltti. Suoraan vain.

Sisäänkäynti Uudenkadun puolelta on suunnilleen nuolen osoittamasta kohdasta. Mikäli ovet sattuisivat olemaan lukossa, ovelta pitäisi löytyä puhelinnumero, josta tavoittaa järjestelytoimikuntaa oven avaamiseksi.

Ovista saapuessa edessä näkyvä vahtimestarin koppi on hyvä "maamerkki", sillä saapumissuunnasta riippumatta tiedät olevasi lähellä sen nähdessäsi.

Ja siellähän se kotipesä häämöttää. Oikeasti, katosta roikkuvassa kyltissä todellakin lukee "Kotipesä F131", joten tiedätte minne suunnistaa. :)

Suomen Amiga-käyttäjät ry. ei vastaa tiedoissa mahdollisesti esiintyvistä virheistä. Käyttö omalla vastuulla. Kuvat: Esa Haapaniemi ja Petteri Valli, tekstit Anu Seilonen.